Чорничний порошок порошок із ягід чорниці.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту; масова частка білка, г - 13,3, масова частка вуглеводів, г – 47,6 , масова частка загального цукру в перерахунку …
Непшеничні види борошна від вітчизняого виробника
Хліб є основним продуктом харчування, який ми вживаємо щоденно. За все життя людина з»їдає в загальній кількості 15 тонн хліба, при чому основна його …
Целесообразность витаминизации продуктов питания апробирована многолетним опытом. Наибольшее значение для массовой витаминизации в производстве продуктов питания имеют витамины С и В, содержание которых …
Грушевый порошок предназначен для использования в хлебопекарной, кондитерской, мясо-молочной, лечебно- профилактической и других отраслях пищевой промышленности.Так например установлено, что применение …
Рекомендуємо зстосовувати соєве борошно у приготуванні паштетів, варених ковбас, сосисок, фаршу, консерв і напівфабрикатів, що дає змогу:
підвищитти стабільність фаршоврї емульсії завдяки вмісту …
Амарант входить в щоденний раціон жителів багатьох країн. В 1970 роках австралійські вчені зробили висновок про те, що на Землі немає рослини рівноцінної амаранту за складом високоякісного білка в гармонійній …
Применение яблочного порошка из позволяет расширить ассортимент драже, вафель, пралиповых конфет, для производства которых не рекомендуется использовать из-за высокой влажности фруктово-ягодное сырье. …
Гороховая мука текстурированная применяется при приготовлении полуфабрикатов и изделий из мяса.В пельменях данный продукт можно использовать для получения хорощего качественного теста.При введении в тесто …
Соєве борошно знежирене – тонко дисперсний харчовий продукт,
отриманий шляхом подрібнення або розмелювання. Продукт переробки сої,
додаткова сировина для хлібобулочних, кондитерських і м’ясних виробів.
Соєве …