Области застосування рисового борошна: дитяче та дієтичне харчування (у виробництві швидко заварюваних каш і рослинних консервів); виробництво м"ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м"ясного фаршу; …
Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу. Для цього використовують спеціальні компоненти, в тому числі рисове борошно, яке є ефективним загущувачем і …
ГРЕЧАНЕ БОРОШНО.
Г речане борошно належить до дієтичних продуктів, тому що його отримують з екологічно чистої рослини – гречки. Вирощують її без застосування пестицидів і хімічних добрив, адже вона невибаглива …
При нестачі перги і пилку в природі бджолярі підгодовують своїх бджіл соєвої борошном, яка містить велику кількість калію, магнію, фосфору, вітаміну В, і рідкісного вітаміну В4, а так же компенсують недолік …