Області застосування борошна рисової: дитяче та дієтичне харчування (у виробництві каш, що швидко заварюються, та рослинних консервів); виробництво м"ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м"ясного …
ГРЕЧАНЕ БОРОШНО.
Г речане борошно належить до дієтичних продуктів, тому що його отримують з екологічно чистої рослини – гречки. Вирощують її без застосування пестицидів і хімічних добрив, адже вона невибаглива …
подсолнечная белковая мука
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу …
рисовая мука для рыбопереработки
В случае, когда высокое содержание свободной влаги в рыбных изделиях нежелательно и требуется усилить связь между его компонентами, мы предлагаем в рыбное сырье вводить …
українські суперфуди для харчового виробництва Киев
Українські суперфуди для харчового виробництва
В наш час все більше актуалізується необхідність присутності в раціоні харчування сучасної людини харчових …
мука текстурированная гороховая Киев
Гороховая мука текстурированная применяется при приготовлении полуфабрикатов и изделий из мяса.В пельменях данный продукт можно использовать для получения хорощего …
Применение яблочного порошка из позволяет расширить ассортимент драже, вафель, пралиповых конфет, для производства которых не рекомендуется использовать из-за высокой влажности фруктово-ягодное сырье. …
Яблочний порошок (ТУ У 10.8-39319344-004:2016) - це
натуральний продукт, світло коричневий з приємним кисло-солодким смаком
Яблочний порошок з успіхом застосовується …
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину …
рисове борошно для харчового виробництва
Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня клейковина. Володіє високими стабільними …