При нестачі перги і пилку в природі бджолярі підгодовують своїх бджіл соєвої борошном, яка містить велику кількість калію, магнію, фосфору, вітаміну В, і рідкісного вітаміну В4, а так же компенсують недолік в окремих компонентах за змістом тих чи інших амінокислот.
Українські суперфуди для харчового виробництва
В наш час все більше актуалізується необхідність присутності в раціоні харчування сучасної людини харчових продуктів, які несуть додану користь. Оскільки …
Кукурузная мука полезна для диабетиков, поскольку нормализует уровень сахара в крови, помогает от высокого давления, показана при расстройствах желудка, воспалении желчного пузыря и замедленном обмене …
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который легко усваивается организмом. …
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину …