При нестачі перги і пилку в природі бджолярі підгодовують своїх бджіл соєвої борошном, яка містить велику кількість калію, магнію, фосфору, вітаміну В, і рідкісного вітаміну В4, а так же компенсують недолік в окремих компонентах за змістом тих чи інших амінокислот.
Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу. Для цього використовують спеціальні компоненти, в тому числі рисове борошно, яке є ефективним загущувачем і …
ГРЕЧАНЕ БОРОШНО.
Г речане борошно належить до дієтичних продуктів, тому що його отримують з екологічно чистої рослини – гречки. Вирощують її без застосування пестицидів і хімічних добрив, адже вона невибаглива …
Ми пропонуємо амарантове борошно власного виробництва (ТМ. Фільварок) для харчових підприємств. Борошно амарантове містить біологічно цінні білки та різноманітний вітамінний склад. Всклад борошна входить …
Соєве борошно знежирене – тонко дисперсний харчовий продукт,
отриманий шляхом подрібнення або розмелювання. Продукт переробки сої,
додаткова сировина для хлібобулочних, кондитерських і м’ясних виробів.
Соєве …
Порошок из ягод черники. Vaccinium myrtillus powder.
Сухой, гигроскопичный мелкодисперсный порошок. Пищевая и энергетическая ценность на 110 г. продукта: массовая часть клетчатки,г 34,3., массовая часть …
кукурузная мука мешки 30 кг Киев
Кукурузная мука полезна для диабетиков, поскольку нормализует уровень сахара в крови, помогает от высокого давления, показана при расстройствах желудка, воспалении желчного …