ГРЕЧАНЕ БОРОШНО.
Г речане борошно належить до дієтичних продуктів, тому що його отримують з екологічно чистої рослини – гречки. Вирощують її без застосування пестицидів і хімічних добрив, адже вона невибаглива і росте на будь-яких ґрунтах та самостійно витісняє бур’яни. Продукти з гречки містять багато корисних елементів і дозволяють за мінімальний період часу позбутися зайвої ваги та поліпшити загальне самопочуття. На основі гречаного борошна розроблено ряд рецептур низькокалорійних продуктів: хліб, батони, печиво, тому така продукція підходить усім. Корисні властивості гречаного борошна для організму: містить повний набір вітамінів В для стабільного функціонування мозку і нервової системи; завдяки вітаміну РР покращує кровопостачання, нормалізує обмін холестерину (виводить шкідливий і збільшує кількість корисного); забезпечує потребу організму людини в міді – елементі, активно бере участь в зростанні клітин, що забезпечує стабільність роботи імунної системи; має великий вміст марганцю – мінералу, від якого залежить обмін речовин, робота щитовидної залози, показники рівня цукру в крові, повноцінне засвоєння вітамінів А, С, групи В.