Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который легко усваивается организмом. …
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину …
мука текстурированная гороховая Киев
Гороховая мука текстурированная применяется при приготовлении полуфабрикатов и изделий из мяса.В пельменях данный продукт можно использовать для получения хорощего …
подсолнечная белковая мука Киев
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу …
Кокосове борошно відрізняється прекрасними смаковими якостями. А
також в кокосовому борошні знаходиться йод, кобальт і нікель. Тобто, у
борошні кокосовому містяться всі ті ж корисні речовини, якими славляться
кокосові …
Кукурузная мука полезна для диабетиков, поскольку нормализует уровень сахара в крови, помогает от высокого давления, показана при расстройствах желудка, воспалении желчного пузыря и замедленном обмене …
Чорничний порошок порошок із ягід чорниці.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту; масова частка білка, г - 13,3, масова частка вуглеводів, г – 47,6 , масова частка загального цукру в перерахунку …
Непшеничні види борошна від вітчизняого виробника
Хліб є основним продуктом харчування, який ми вживаємо щоденно. За все життя людина з»їдає в загальній кількості 15 тонн хліба, при чому основна його …