Города области

рисове борошно для м’ясних виробів Киев

Рисове борошно для м’ясних виробів
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1: 4, 1: 6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паште
Автор Агроснаб.ТОВ
Код объявления 1161165
Добавлено 10.10.2023
Осталось дней -378
Просмотров 79
Телефон 050 387 58 58
E-mail Написать автору
Город Киев

Другие объявления автора Агроснаб.ТОВ

конопляная мука hemp seed flour фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:26:06
конопляная мука hemp seed flour Киев конопляная мука hemp seed flour Применение конопляной муки возможно в производстве хлеба повышенной пищевой ценности. Исследованиями по пищевой ценности конопляной …
чёрная смородина в порошке фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:13:21
чёрная смородина в порошке Киев Целесообразность витаминизации продуктов питания апробирована многолетним опытом. Наибольшее значение для массовой витаминизации в производстве продуктов питания имеют витамины …
амарантовая мука от производителя фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:08:56
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который легко усваивается организмом. …
рисове борошно для харчового виробництва фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:03:50
рисове борошно для харчового виробництва Киев рисове борошно для харчового виробництва Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня …
рисовая мука фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:36:14
рисовая мука для рыбопереработки Киев В случае, когда высокое содержание свободной влаги в рыбных изделиях нежелательно и требуется усилить связь между его компонентами, мы предлагаем в рыбное сырье вводить …
соєве знежирене борошно фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:05:18
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве …
Мои объявления
Для входа введите:
Забыли пароль? Регистрация