Гороховая мука текстурированная применяется при приготовлении полуфабрикатов и изделий из мяса.В пельменях данный продукт можно использовать для получения хорощего качественного теста.При введении в тесто …
Соєве борошно знежирене – тонко дисперсний харчовий продукт,
отриманий шляхом подрібнення або розмелювання. Продукт переробки сої,
додаткова сировина для хлібобулочних, кондитерських і м’ясних виробів.
Соєве …
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і
кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому
цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною
рисою …
конопляная мука hemp seed flour
Применение конопляной муки возможно в производстве хлеба повышенной пищевой ценности. Исследованиями по пищевой ценности конопляной муки установлено положительное влияние …
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок …
Яичный ПОРОШОК. Применение: хлебопечение, кондитерское производство, производство пирожных, макаронных продуктов и майонезов, кулинарные изделия и другие пищевые продукты. Обменный эквивалент продукта: …
Українські суперфуди для харчового виробництва
В наш час все більше актуалізується необхідність присутності в раціоні харчування сучасної людини харчових продуктів, які несуть додану користь. Оскільки …