Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу. Для цього використовують спеціальні компоненти, в тому числі рисове борошно, яке є ефективним загущувачем і …
Тибетский молочный гриб (киев украина) С помощью тибетского гриба улучшается обмен веществ. Повышается иммунитет. Способствует похудению. Излечивает аллергии и другие хронические заболевания. Молочный …
Справжнє вершкове масло виготовлено зі свіжих вершків коров"ячого молока відповідно до норм ГОСТу.
Натуральна сировина і дотримання всіх етапів виробництва роблять цей продукт по-справжньому корисним.
Масло …
Масло вершкове 82,5%,Масова частка жиру 82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з пастеризованих вершків з коров"ячого молока. Харчова цінність 100г продукту: жиру-82,5г, …
Масло солодковершкове, 72, 5%, чистий ДСТУ, відмінна якість, хороша ціна, без будь-яких рослинних добавок, від 20т. Якість гарантую, внутрішній ринок. Доставка у регіони.
Масло ДСТУ 4399:2005, вироблене з вершків та/або продуктів переробки молока, має специфічний притаманний молоку смак, запах та пластичну консистенцію за темпер. (12±2)°С, з вмістом молочного жиру не менше …