Консервне обладнання для виробництва м"ясних, рибних, молочних, плодоовочевих консервів. розробка проектування виробництво обладнання та монтаж консервних ліній. Наша компанія розробить для Вас оптимальне …
Пилки стрічкові фірми КТ (Фінляндія) призначені для розпилювання на шматки свіжого чи замороженого м"яса, кісток, риби, птиці.
Конструкція пилок забезпечує низький рівень шуму, рівномірний хід ріжучого …
Стрічкові пили KOLBE служать для різання м"яса, риби, кісток і т.п. у свіжому та замороженому стані. Високий кліренс робочої області пилок дозволяє різати великі елементи. Заміна полотна проводиться легко …
Електричні щипці для оглушення тварин — цей пристрій гуманного оглушення худоби KOMA PTS 1 призначений для ефективного оглушення (приведення в несвідоме та знерухомленість) тварин перед убоєм. Даний апарат …
ВІБРАЦІЙНА ПИЛА ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ГРУДИНИ
для підприємств середньої та високої продуктивності.
особливості:
- виконання з нержавіючої сталі
- Висока потужність і продуктивність: в середньому для розкриття …
Розстібні двері призначені як для плюсових, так і для мінусових холодильних камер. Матеріал зовнішньої поверхні дверей – листова сталь (0,5 мм) покрита поліестером або, за бажанням клієнта, покриття може …
Напівавтомат подвійного кліпсування, що застосовується на маленьких і великих переробних заводах харчової промисловості. Пристосований для всіх видів оболонок калібром 30 – 100 мм, а також для поліамідних …
Обладнання призначене для роздавлювання шматочків м"яса на скибочки однакової товщини залежно від потреби.
Прес разюче прискорює і полегшує монотонний і важкий процес відбивання скибочок м"яса.
Він придатний …
Пневматичний пристрій для вилучення ребра, електричне живлення.
Апарат виконаний повністю з корозійно-стійких матеріалів та схвалений для використання у виробництві харчових продуктів.
Використаний пневмопривід …