Масло ДСТУ 4399:2005, вироблене з вершків та/або продуктів переробки молока, має специфічний притаманний молоку смак, запах та пластичну консистенцію за темпер. (12±2)°С, з вмістом молочного жиру не менше …
Пропонуємо сир твердий "Звенигородський", 50% жиру у сухій речовині, сир твердий "Едам", 45% жиру в сухій речовині. Виробництво "Клуб Сиру", на замовлення ТОВ "Агромолтранс" …
Пропонуємо сирний продукт"Український", від 5т, доставка. Виробник молочної продукції на постійній основі реалізує сирний продукт відмінної якості. Вага однієї голови приблизно 8-9 кг. Продукт упакований …
Пропонуємо сирний продукт"Голландський", від 5т, доставка. Виробник молочної продукції на постійній основі реалізує сирний продукт відмінної якості.Продукт упакований у гофроящики по 5 штук в ящику. Вага …
Плавлений сир, сирний продукт є молочним продуктом, який виробляють із сичужних сирів, сиру, сирів для плавлення, олії, сухого молока та інших молочних компонентів з додаванням різних наповнювачів та спецій …
Вершки 34% жирності – однорідна маса білого кольору з невеликим бежевим відтінком. Зовні вони дуже схожі на молоко високої жирності. У цьому продукті не повинно бути ніяких зважених частинок жиру та осаду. …