Города области

рисове борошно для харчового виробництва Киев

рисове борошно для харчового виробництва Киев
рисове борошно для харчового виробництва
Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня клейковина. Володіє високими стабільними функціональними властивостями: вологоутримуючими, жироутримуючими, гелеутворючою; рекомендована гідротація борошна рисового 1:4, 1:6. На відміну від генетично модифікованих добавок, борошно рисове є натуральним продуктом. Рисове борошно не містить білок глютен який навіть для здорових людей є харчовим подразником.

Таким чином, рисове борошно знаходить широке застосування при лікувальному і дієтичному харчуванні.

Області застосування борошна рисового: дитяче і дієтичне харчування ( у виробництві швидко заварних каш рослинних консервів); виробництво м’ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м’ясного фаршу; виробництво сирків, майонезів, вареного сгущеного молока, йогуртів, соусів, кетчупів; виробництво хлібобулочних виробів, кондитерських, макаронних виробів, пеллетів (чіпси); виробництво рибних консервів, котлет, оселедцевого масла.

Паніровка рисове борошно якнайкращий засіб для сухого панірування куриці, риби, овочів і картопляних котлет.

Використовуючи рисове борошно у виробництві ковбасних виробів, замінюємо нативні і хімічні модифіковані крохмали, які дорожчі його по вартості, скорочуємо термовтрати і збільшуємо вихід готових виробів. В молочній промисловості рисове борошно можна використовувати як ефектний згущувач, який попереджає розшарування після замісу. При додаванні рисового борошна до низьких сортів пшеничного борошна виходять вироби світліших відтінків, що робить актуальним застосування рисового борошна в багатьох рецептах кондитерських виробів. У виробництві макаронних виробів рисове борошно застосовується для підкріплення структури макаронної продукції. При виробництві виробів переробки рибопродукції у випадку, коли вміст вільної вологи в рибних виробах небажане і є потреба підсилити зв'язок між йо
Автор Агроснаб.ТОВ
Код объявления 1164013
Добавлено 04.12.2024
Осталось дней 43
Просмотров 7
Телефон 050 387 58 58
E-mail Написать автору
Город Киев

Другие объявления автора Агроснаб.ТОВ

конопляная мука hemp seed flour фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:26:06
конопляная мука hemp seed flour Киев конопляная мука hemp seed flour Применение конопляной муки возможно в производстве хлеба повышенной пищевой ценности. Исследованиями по пищевой ценности конопляной …
чёрная смородина в порошке фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:13:21
чёрная смородина в порошке Киев Целесообразность витаминизации продуктов питания апробирована многолетним опытом. Наибольшее значение для массовой витаминизации в производстве продуктов питания имеют витамины …
амарантовая мука от производителя фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:08:56
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который легко усваивается организмом. …
соєве борошно для м"ясного виробництва фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:02:10
соевая мука обезжиренная Киев Рекомендуємо зстосовувати соєве борошно у приготуванні паштетів, варених ковбас, сосисок, фаршу, консерв і напівфабрикатів, що дає змогу: підвищитти стабільність фаршоврї …
рисовая мука фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:36:14
рисовая мука для рыбопереработки Киев В случае, когда высокое содержание свободной влаги в рыбных изделиях нежелательно и требуется усилить связь между его компонентами, мы предлагаем в рыбное сырье вводить …
соєве знежирене борошно фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:05:18
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве …
Мои объявления
Для входа введите:
Забыли пароль? Регистрация