Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.
Области застосування рисового борошна: дитяче та дієтичне харчування (у виробництві швидко заварюваних каш і рослинних консервів); виробництво м"ясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, м"ясного фаршу; …
Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу. Для цього використовують спеціальні компоненти, в тому числі рисове борошно, яке є ефективним загущувачем і …
ГРЕЧАНЕ БОРОШНО.
Г речане борошно належить до дієтичних продуктів, тому що його отримують з екологічно чистої рослини – гречки. Вирощують її без застосування пестицидів і хімічних добрив, адже вона невибаглива …
При нестачі перги і пилку в природі бджолярі підгодовують своїх бджіл соєвої борошном, яка містить велику кількість калію, магнію, фосфору, вітаміну В, і рідкісного вітаміну В4, а так же компенсують недолік …