Города области

порошок чорної смородини Киев

порошок чорної смородини Киев
порошок чорної смородини

Дослідження підтверджують, що головна тенденція на світовому продовольчому ринку нині - популярність здорових продуктів, наприклад, додавання інгредієнтів, які відомі як збагачувальні добавки. Ці тенденції актуальні й в Україні.

Фірма «Агроснаб» пропонує порошок яблучний, чорної смородини, груші, гарбузове та конопляне борошно власного виробництва. Ці харчові добавки мають високі фізико-хімічні показники, харчову та енергетичну цінність. Після вивчення впливу цих збагачувальних добавок, булорекомендовано використовувати їх у поєднанні з різними видами сировини. Також нами встановлені оптимальні умови технології виробництва продуктів і їхнього зберігання, які були б найкращими для збереження у них вітамінів й інших цінних складових.

Ми пропонуємо порошок чорної смородини (ягідна клітковина) як збагачувальну добавку, а також як інгредієнт для вітамінізації виробів. Порошок чорної смородини має широкий спектр використання: в кондитерській галузі (печиво, еклери, бісквіти, кондитерські начинки, джеми, цукерки, батончики, як посипка і декор для десертів тощо), а також у виробництві хлібобулочної продукції. Часто ягідну клітковину використовують у виробництві напоїв, під час приготування йогуртів, молочних десертів та морозива. Оскільки порошок чорної смородини має антиоксидантні властивості, то його використовують для приготування біологічно активних добавок.

Основні переваги застосування порошку чорної смородини - те, що він є натуральним продуктом без Е-коду, не містить інгредієнтів із генно-модифікованих джерел, збагачує продукти харчування вітаміном С і баластними речовинами, має приємний смак і запах, водо- і жирозв’язувальні властивості, стабілізує консистенцію продукту. Завдяки високому вмісту баластних речовин порошок чорної смородини ми також рекомендуємо використовувати для виробництва діабетичних, дієтичних продуктів.

Сподіваємося, що ці збагачувальні добавки дадуть змогу виробляти цікаву та корисну п
Автор Агроснаб.ТОВ
Код объявления 1161819
Добавлено 05.01.2024
Осталось дней -305
Просмотров 57
Телефон 050 387 58 58
E-mail Написать автору
Город Киев

Другие объявления автора Агроснаб.ТОВ

конопляная мука hemp seed flour фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:26:06
конопляная мука hemp seed flour Киев конопляная мука hemp seed flour Применение конопляной муки возможно в производстве хлеба повышенной пищевой ценности. Исследованиями по пищевой ценности конопляной …
чёрная смородина в порошке фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:13:21
чёрная смородина в порошке Киев Целесообразность витаминизации продуктов питания апробирована многолетним опытом. Наибольшее значение для массовой витаминизации в производстве продуктов питания имеют витамины …
амарантовая мука от производителя фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:08:56
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который легко усваивается организмом. …
рисове борошно для харчового виробництва фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:03:50
рисове борошно для харчового виробництва Киев рисове борошно для харчового виробництва Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня …
рисовая мука фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:36:14
рисовая мука для рыбопереработки Киев В случае, когда высокое содержание свободной влаги в рыбных изделиях нежелательно и требуется усилить связь между его компонентами, мы предлагаем в рыбное сырье вводить …
соєве знежирене борошно фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:05:18
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве …
Мои объявления
Для входа введите:
Забыли пароль? Регистрация