Масажер прохідного типу - розроблений для зменшення часу дренування після
ін'єктування м'яса з метою отримання можливості упаковки сировини відразу після його
обробки. Масажер прохідного типу дозволяє м'ясу перебувати у постійному русі.
Час обробки м'яса може змінюватися, регулюючи швидкість обертання та нахил барабана.
Устаткування для швидкого м'якого масування продукту після впорскування додасть
кінцевого продукту привабливості. Масування активує м'ясний білок,
забезпечуючи найкраще утримання введеного розсолу/маринаду в м'ясі, запобігаючи
витікання соку в упаковку та досягаючи кращого загального виду готової продукції та
покращеного терміну придатності.
Для масажерів безперервної дії добре підходять свіже м'ясо, м'ясо з
підвищеним вмістом вологи і продукти з бекону. Швидке вбудоване масування
допомагає зв'язувати розсіл у продукті та прибирає розсіл з поверхні продуктів,
сприяючи кращому утриманню та кращому загальному виду продукту.
Вбудована дозування, завантаження та розтирання свіжого, смаженого або теплового, що пройшов.
обробку червоного м'яса або м'яса птиці для:
Зменшеної обробки
Кращого зв'язування розсолу/маринаду
Менших втрат соку в упаковці
Покращений бактеріологічний стандарт
Кращого загального виду готового продукту
Технічні характеристики:
Швидкість, об/хв 3-10
Регульований кут повороту ручний
Двигун, кВт 2,2
Габарити, ДхШхВ, мм – 4100х1250х2050
Піддон для забору та повернення розсолу
Додатково у комплекті для збору/повторного використання надлишків розсолу:
1. Мембранний насос (розсіл не змінює структуру та не нагрівається)
2. Фільтр 2 шт. (фільтрують вторинний розсіл і переганяють в бак)