Можливості використання систем вакуумного транспортування на лініях з переробки м'яса великої рогатої худоби 1. Очищення підлоги та обладнання з використанням централізованої вакуумної системи очищення 2. Добірка крапель крові на ділянці знекровлення 3. Захисні маски (високий ризик) 4. Кров та обрізки з ділянки навантаження 5 .Геніталії та обрізки хвостів 6.
Шкура (окрема система) 7. Кров при відділенні голови (високий ризик) 8. Розпилювальна стружка (високий ризик) 9. Видалення спинного мозку (високий ризик) 10. Обрізки при видаленні органів 11. Видалення жиру з туші 12. Видалення жиру з туші 13. Залишки жиру 14. Жир з ліверу з приміщення для сортування ліверу 15. Жир з нутрощів з приміщення обробки нутрощів 16. Обрізання та очищення горла 17. Очищення туші 18. Дрібні обрізки після інспекції туші 19. Інспекція нутрощів на предмет відходів2 Печінка на корм для домашніх тварин після інспекції органів 21. Кишки на предмет відходів високого ризику