Обладнання призначене для роздавлювання шматочків м'яса на скибочки однакової товщини залежно від потреби.
Прес разюче прискорює і полегшує монотонний і важкий процес відбивання скибочок м'яса.
Він придатний під час підготовки м'яса для продажу у маркетах та великих м'ясних відділах, дозволяючи збагатити асортимент пропонованих м'ясних виробів у вигляді:
– яловичого м'яса, відбитого для яловичих зраз, битків, біфштексів,
– свинячого м'яса, відбитого для відбивних, м'ясних трубочок, свинячих зраз, стейків, шніцелів,
– м'яса птиці, відбитого для котлет по-київськи та інших
– приправлених порцій для гриля, виготовлених з різного м'яса, роздавлених до оптимальної товщини.
Всі ці вироби можна упаковувати у плівку на лотках у сімейних наборах по 3, 4 порції та більше.