Спеціалізація виробництва: Забій, обвалка та утилізація відходів з 10-15 голів ВРХ за зміну. Основна інформація: Міні-бійня укомплектована необхідним обладнанням для повного циклу забою, первинної обробки м'яса та утилізації відходів виробництва. Обладнання міні-бійні змонтоване в швидкобудуюємі будівлі на основі металевого каркаса, з використанням сендвіч-панелей. Міні-бійня оснащена всіма необхідними комунікаціями, у тому числі системою мікро-клімату (підвищений тиск усередині приміщення) Міні-бійня повністю відповідає санітарно-гігієнічним вимогам потребнагляду, нормам пожежної та електробезпеки, правилам безпеки праці. Склад устаткування: 1. Бокс оглушення. 2. Пороховий пристрій оглушення та трап оператора 3. Тельфер ланцюгового підйому тварини (г/п. 3т) 4. Ліфт оператора гідравлічний 5. Механізм шкурознімання 6. Підвісна система пилки розкриття грудини 7. Пила шабельна розкриття грудини 8. Стіл зі ск 9. Пневматичний механізм розсування ніг 10. Підвісна система пили розпилювання на напівтуші 11. Пила стрічкова для розпилювання на напівтуші 12. Стіл огляду нутрощів 13. Вішала для нутрощів 14. Трап оператора 15. Рукомийник/стерилізатор 16. Візок-чебурашка 17. Миття з нержавіючої сталі 18. Миття кишкового відділення 1. Миття кишкового відділення 1. обробки нутрощів 21. Стіл для субпродуктів 22. Візок 23. Стіл огляду/обробки голів 24. Піраміда мездріння шкур 25. Стелаж засолювання шкур 26. Тельфер четвертування 27. Стіл приймання четвертин 28. Стіл обвалочний. Нержавіюча сталь/високомолекулярний поліетилен 29. Ящик поліетиленовий 30. Ваги підлогові 31. Візок 32. Подорожні ваги 33. Подорожні ваги 34. Ваги підлогові для дрібних продуктів 35. Стікерувальний автомат 36. Санпропускник 33. Карант. -контейнер – 6 шт.