Для роботи потрібно одна людина, оператор преса. Продуктивність – не менше 300 кілограмів продукції на годину.
Застосування обвалочного преса дозволяє вирішити проблему більш повного і раціонального використання м'яса маточного стада, що оновлюється, некондиційного м'яса бройлерів, а також м'яса, що не підходить під другу категорію за якістю обробки або вгодованості. До того ж прес може проводити обвалку ший птиці, каркасів та будь-яких інших частин тушки.
У конструктивних вузлах преса використовують якісну нержавіючу сталь, допустиму для прямого контакту з харчовими продуктами. Кріпильні елементи виготовляються із спеціальних сталей із антикорозійним покриттям. Якість кінцевої сировини безпосередньо залежить від правильного налаштування обладнання та від дотримання допустимих технічних параметрів його роботи.
Технічні характеристики:
Продуктивність до кг/год. 300
Число оборотів ел. двигуна, об/хв 1000
Число оборотів шнека, об/хв 250
Потужність приводу, кВт 4
Діаметр шнека, мм 72
Напруга підвідної мережі, 380
Обслуговуючий персонал, особа 1
Габарити, мм 1000х500х1000
маса, кг ~230