Города области

непшеничні види борошна від вітчизняого виробника Киев

Непшеничні види борошна від вітчизняого виробника

Хліб є основним продуктом харчування, який ми вживаємо щоденно. За все життя людина з»їдає в загальній кількості 15 тонн хліба, при чому основна його частина вживається не окремо, а разом з іншими продуктами харчування, тобто хліб виступає, як необхідна добавка при будь-якій їжі.

За рецептурою хлібні вироби випікаються простими, покращеними і здобними. В наш час з»явився покупець, який хоче побробувати хліб, що відрізняється від звичайного. Як правило, такий хліб містить в своїй рецептурі додаткову сировину. Зараз асортимент хліба і хлібобулочних виробів, що випускаються в Україні, налічує 1000 найменувань, і щороку до них додається ще декілька десятків. Виробники розширюють його за рахунок використання нових технологій і застосування різноманітних добавок.

Так званий «соціальний хліб», який в наш час називають масовим, не є прибутковим, прибуток в основному приносять покращені сорти хліба, рентабельність яких перевищує 20 відсотків.

В Україні швидко розвиваються так звані «бекереї» ( від англійської bakery shop – магазин-пекарня), хлібні бутики розраховані на покупців, які готові дорого платити за свіжість продуктів, високу якість і незвичайний смак продукту.

Покращені сорти хліба готують з додаванням непшеничних видів борошна, прянощів (кмін, коріандр), а також білкових наповнювачів: молочна сироватка, соєве знежирене борошно. Поряд з основними видами хліба існує і дієтичний хліб, рекомендований як для масового споживача, так і людям з великою вагою тіла, порушенням обміну речовин, який може використовуватись як профілактична добавка до щоденного харчування. Варто сказати, що в рецептурі виробництва хлібобулочних виробів, українські хлібопекарі зарекомендували себе достатньо прогресивними виробниками. Скоріш за все, асортимент буде розширюватися за рахунок виробництва лікувально-дієтичних виробів (наприклад, із амарантового борошна, гречаного, соєвого, горохового, гарбузяного, конопляного).

Наша комп
Автор Агроснаб.ТОВ
Код объявления 1157146
Добавлено 06.04.2023
Осталось дней -577
Просмотров 118
Телефон 050 387 58 58
E-mail Написать автору
Город Киев

Другие объявления автора Агроснаб.ТОВ

конопляная мука hemp seed flour фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:26:06
конопляная мука hemp seed flour Киев конопляная мука hemp seed flour Применение конопляной муки возможно в производстве хлеба повышенной пищевой ценности. Исследованиями по пищевой ценности конопляной …
чёрная смородина в порошке фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:13:21
чёрная смородина в порошке Киев Целесообразность витаминизации продуктов питания апробирована многолетним опытом. Наибольшее значение для массовой витаминизации в производстве продуктов питания имеют витамины …
амарантовая мука от производителя фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:08:56
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который легко усваивается организмом. …
рисове борошно для харчового виробництва фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:03:50
рисове борошно для харчового виробництва Киев рисове борошно для харчового виробництва Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня …
рисовая мука фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:36:14
рисовая мука для рыбопереработки Киев В случае, когда высокое содержание свободной влаги в рыбных изделиях нежелательно и требуется усилить связь между его компонентами, мы предлагаем в рыбное сырье вводить …
соєве знежирене борошно фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:05:18
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве …
Мои объявления
Для входа введите:
Забыли пароль? Регистрация