Города области

амарантове борошно оптом Киев

Амарант входить в щоденний раціон жителів багатьох країн. В 1970 роках австралійські вчені зробили висновок про те, що на Землі немає рослини рівноцінної амаранту за складом високоякісного білка в гармонійній єдності з добре збалансованими мікроелементами, вітамінами, вуглеводами. Амарант – комора рослинного білка вищої якості, добре збалансованого і легко засвоюваного, біля 25% від загального вмісту білка в амаранті приходиться на легкорозчинну фракцію. Як відомо, корисною для живого організму є тільки перетравлювана частина складових їжі речовин. Коефіцієнт перетравлювання білка амаранту складає більш ніж 70%. Кількість лізину в амаранті значно більше ніж в пшеничному, рисовому, гороховому і соєвому борошні. Тому, введення амарантового борошна в борошняні вироби дозволяє подвоїти коефіцієнт білкової ефективності. Наявність високоякісного білка в амаранті є одним із найбільш важливим аргументом на користь використання його в харчовій промисловості.
Ми пропонуємо амарантове борошно власного виробництва (ТМ. Фільварок) для харчових підприємств. Борошно амарантове містить біологічно цінні білки та різноманітний вітамінний склад. Всклад борошна входить 16% білка (в тому числі більш ніж 30% незамінних амінокислот), поліненасичені жирні кислоти омега -6, велика кількість клітковини, вітаміни ( А, Е , С, вітаміни – групи В, D). Амарантове борошно має біологічно активні речовини: фосфоліпіди, сквален, фітостероли, метіонін, лізин.
Перед використання амарантове борошно необхідно піддати термічній обробці, так як в сирому вигляді воно буде перешкоджати засвоєнню організмом поживних речовин.
Досвідченими технологами Інституту продовольчих ресурсів НААН України розроблені цікаві рецептури, які дають підставу використовувати амарантове борошно разом з пшеничним борошном, або іншими видами борошна для виробництва таких продуктів – хліб, печиво, пряники, крекери, галети (різноманітна випічка). А також соусів, харчових білкових концентратів, каш. Амарантове борошно можна використо
Автор Агроснаб.ТОВ
Код объявления 1157139
Добавлено 06.04.2023
Осталось дней -579
Просмотров 111
Телефон 050 387 58 58
E-mail Написать автору
Город Киев

Другие объявления автора Агроснаб.ТОВ

конопляная мука hemp seed flour фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:26:06
конопляная мука hemp seed flour Киев конопляная мука hemp seed flour Применение конопляной муки возможно в производстве хлеба повышенной пищевой ценности. Исследованиями по пищевой ценности конопляной …
чёрная смородина в порошке фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:13:21
чёрная смородина в порошке Киев Целесообразность витаминизации продуктов питания апробирована многолетним опытом. Наибольшее значение для массовой витаминизации в производстве продуктов питания имеют витамины …
амарантовая мука от производителя фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:08:56
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который легко усваивается организмом. …
рисове борошно для харчового виробництва фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-04 12:03:50
рисове борошно для харчового виробництва Киев рисове борошно для харчового виробництва Відмінною особливістю рисового борошна є те, що воно відноситься до крохмаловмісної ( біля 80%) сировини, у якої відсутня …
рисовая мука фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:36:14
рисовая мука для рыбопереработки Киев В случае, когда высокое содержание свободной влаги в рыбных изделиях нежелательно и требуется усилить связь между его компонентами, мы предлагаем в рыбное сырье вводить …
соєве знежирене борошно фото к объявлению
  •  Агроснаб.ТОВ
  •  050 387 58 58
  •  Киев
  •  2024-12-20 12:05:18
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве …
Мои объявления
Для входа введите:
Забыли пароль? Регистрация